Loading...
Prijavite se kao pravno lice kako bi ste imali pristup veleprodajnim cenama.

O nama

Naše putovanje je započelo 1983 godine u maloj radionici u Novoj Pazovi.
Vremenom, za ovih 40 godina smo pokazali i dokazali svoju poziciju kao jedna od vodećih kompanija u Srbiji koja se bavi izradom plastike za domaćinstvo i industriju.

Cilj nam je da pokrijemo potrebe bilo kojeg doma na svetu. Zahvaljujući timskom radu, razvili smo sposobnost za prilagođavanje raznim segmentima na tržištu. Kontrolišemo proces proizvodnje i distribucije, od dizajna do prodaje. Imamo tim sposoban da dizajnira, proizvede i lansira sve inovacije iz kompanije.

Ono što nas razlikuje je odlučna posvećenost kreiranju proizvoda. Obraćamo pažnju na dekoracije i trendove u bojama kako bismo osigurali da svi naši proizvodi savršeno odgovaraju bilo kojem domu.

Prepoznatljivi smo u izradi artikala za domaćinstvo: police, kutije za odlaganje, proizvodi za čišćenje, proizvodi za kuhinju itd.
Uspešno sarađujemo sa zemljama u regionu kao I zemljama širom sveta (Italija, Nemačka, Španija itd).

Prostiremo se na 5000m2, raspolažemo sa 15 mašina za brizganje plastike poslednje tehnologije i preko 30 zaposlenih radnika. Posedujemo i štampariju, tako da smo u mogućnosti izraditi kompletan promo artikal.

Pored ovoga, u prilici smo da izađemo u susret svim zahtevima klijenata sa potpunom produkcijom, od nacrta do konačnog proizvoda.

Ciljevi u budućnosti su nam da osiguramo dobrobit za kompaniju, naše zaposlene i saradnike.
Da dobripnesemo poboljšanju kvalietea života, rastom i dobrim poslovanjem osigurati dobit. Doprineti poboljšanju kvaliteta života u društvenom i prirodnom okruženju.

Naša vizija je da budemo sinonim za kompaniju koja stalno postavlja više standard.
Nastavićemo da uvodimo nove tendove i navike u oblasti poslovanja, trgovine i življenja.

Ne samo da uvodimo nove navike i trendove, nego ih i predviđamo i kreiramo.

Referentna lista naših klijenata: Coca-Cola, Pepsi, Carlsberg, Apatinska pivara, Pivara Trebjesa, Molsoon Cors, Knjaz Miloš, Bambi Koncern, Jaffa Crvenka, Carnex, Sloboda Čačak i još mnogi drugi.

Politika kvaliteta

sertifikovani sistem menadžmenta StandCert sličica
Vigo badge

Naš web sajt koristi kolačiće (cookies). Ako nastavite da koristite sajt, slažete se da koristite kolačiće kako je opisano u uslovima korišćenja.

Prihvatam